PARKIMIZIN ZEMİNİ ARTIK YUMUŞACIK :)

Çocuk Parkımızın zemininin yumuşak kauçukla kaplanması için desteğini esirgemeyen başta  Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih DEMİREL'e, parkımızın altyapı çalışmalarında destek olan  Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ'ye ve Belediyemiz çalışanlarına, her türlü zorlukta yanımızda olan başta  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Hüseyin ŞAHİN olmak üzere tüm İlçe Milli Eğitim ekibine,  parkımıza yumuşak zemin kaplamanın kazandırılması için girişimlerde bulunan Sayın İshak KARAHAN'a, parkımızın okulumuza kazandırılmasında  öncülük yapan başta Okul Aİle Birliği Başkanımız Sayın Mehmet KOLCU olmak üzere tüm Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuza ve kurulumda emeği geçen tüm çalışanlara , Niyazi Çavuşoğlu Anaokulu müdürlüğü olarak Teşekkürlerimizi sunmayı borç biliriz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun...

22-02-202222-02-202222-02-202222-02-202222-02-2022